Vina Dragun

Vina Dragun

Vina Dragun

Vina Dragun – Vinariju zajednički vode dve porodice. Počelo se sa skromnim zasadima pre 30 godina, a vinarija trenutno poseduje 10ha vinograda u kojima preovladavaju bele sorte grožđa: Graševina, Rajnski Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Traminac, od kojih je najzastupljenija Graševina. Od crnih sorti uzgaja se Cabernet Sauvignon i Merlot.

Godišnja proizvodnja je oko 250 000 L vina. U preradi, fermentaciji i negovanju vina koristi se savremena tehnološka oprema i najsavremenije tehnološke metode.

Vina Dragun

Posle selektivne berbe, brza prerada grožđa počinje sa hlađenjem ubranog roda, pažljivim odvajanjem peteljki, i blagim presovanjem grožđa, a sledi kotrolisana fermentacija u prohromskim sudovima sa hlađenjem.

Naša vina:

Graševina – Kvalitetno suvo vino

Chardonnay – Kvalitetno suvo vino

Traminac – Kvalitetno suvo vino

Cabernet Sauvignon – Kvalitetno suvo vino

Kompanija S-Com Professional prepoznala je kvalitet ovih vina i odlučila se da ih ponudi tržištu Srbije. Od 2019. godine počinje distribucija vina, prvenstveno ugostiteljskim objektima. Vrhunska vina Dragun vinarije moguće je konzumirati u ugostiteljskim objektima čiji gosti prepoznaju finu notu različitosti ovih vina.

Kako do nas

Generalni uvoznik i distributer vina Dragun za Republiku Srbiju je kompanija S-Com Professional iz Rume sa adresom sedišta: Jelenačka 7, 22400 Ruma

Kontakt podaci

S-Com Professional
Jelenačka 7
22400 Ruma

E-mail: office@vinadragun.rs

Kontakt telefon:

Prodaja: +381 65 247 96 25

Site: SCom professional