KP Tech

KP Tech – hardware and software solution

kp tech
kp tech

CILJ

Naša ideja je prvenstveno unapređenje poslovanja klijenata. Da bi vaša firma i posao bili zapaženi tu smo mi da Vam olakšamo u tome. U današnje vreme veoma je značajno da Vaš posao bude dostupan klijentima i na internetu kao i da informacije o vašoj firmi budu brzo dostupne. KP Tech po veoma pristupačnim cenama postavlja Vaš poslovni profil.

kp tech

SEO

Na našem sajtu postavljamo poslovan profil sa urađenom SEO optimizacijom ( besplatno ) kako bi ste se što bolje rankirali na Google pretraživaču. Svaka profilna strana je urađena za sebe. Ovo je jako bitno u brzom i lakom pronalasku Vaše firme.

Optimizacija slika

Slike koje nam šaljete treba da budu u što boljem kvalitetu. U zavisnosti od položaja vašeg poslovnog profila ako je potrebno radimo optimizaciju slika ( besplatno ) kako bi vas prikazali u što boljem svetlu.

poslovni profil

Start up – popusti

Za one koji žele da se oprobaju sa Startup-om postavljamo poslovni profil na naš sajt na rok od šest meseci sa 50% popusta na izabran profil.

poslovni profil

Pretraga

Pretraga na sajtu funkcioniše po imenu profila, gradu, ili ključnim rečima vašeg teksta na profilu što uveliko olakšava da vas potencijalni klijent pronadje na sajtu. I u tome smo tu da Vam pomognemo – besplatno.

servis računara

Servis računara

Ukoliko imate problema sa računarom možete nam se obratiti za pomoć. Iskustvo od preko 30 godina. Više informacija možete pročitati ovde: Servis računara .

web dizajn

Web dizajn

Profesionalna izrada web sajtova po veoma pristupačnim cenama. Optimizovani za mobilne telefone sa urađenom SEO optimizacijom za Google. Više informacija na stranici – Web dizajn.

Ukoliko želite da nas kontaktirate to možete uraditi – ovde.

poslovni profil

FacebookInstagram