Vaš poslovni profil

poslovni profil

Poslovni profil

Naša ideja je prvenstveno unapređenje poslovanja klijenata.

Ukoliko želite odmah da postavite Vaš poslovni profil sa veoma pristupačnim cenama na godišnjem nivou to možete uradi ovde:

Poslovni profil – kontakt

Šta se dobija sa –

Premium poslovni profil

Premium pp se nalazi na prvoj stranici odmah u samom vrhu sa većom slikom vaše delatnosti. Slajder ( pomeranje slike ) lista sve premium profile i samo njih. Lako uočljiv poslovni profil čiji link vodi direktno na vašu stranicu profila (opciono ako želite sa stranice profila može da se postavi i link ka vašem sajtu – besplatno ). Takođe ovaj profil se nalazi i na samoj prvoj strani na sajtu.

Šta se dobija sa –

Poslovni profil na naslovnoj stranici

Nalazi se odmah ispod premium poslovnih profila sa slikom i kratkim opisom kao i sa linkom ka vašoj stranici poslovnog profila (opciono ako želite sa stranice profila može da se postavi i link ka vašem sajtu – besplatno ).

Šta se dobija sa –

Poslovni profil logo

Nalazi se na kraju stranice gde stoji logo vaše delatnosti, sa linkom ka vašoj stranici poslovnog profila (opciono ako želite sa stranice profila može da se postavi i link ka vašem sajtu – besplatno ).

————————————————————-

Ostali PP poseduju svako svoju stranicu kao i gore navedeni. Trudite se da kada nam šaljete vaše slike budu u što boljem kvalitetu kako bi i izgledale tako. Ako je potrebno iste možemo mi optimizovati pre postavljanja – besplatno. Vaš profil bi trebao da ima informacije: mesto, web sajt, kontakt telefon i opis. Tekst koji nam pošaljete bi trebao da bude što bolje smišljen i jasan. Ukoliko treba pomoć oko toga tu smo za Vas.

Na našem sajtu svi PP su urađeni sa SEO optimizacijom ( besplatno ) kako bi ste se što bolje rangirali na Google pretraživaču. Ovo je jako bitno u brzom i lakom pronalasku Vaše firme. Dignite Vaše poslovanje na viši nivo kako bi ste se pokazali u što boljem svetlu.

Pretraga na sajtu funkcioniše po imenu profila, gradu ili ključnim rečima vašeg teksta na profilu što uveliko olakšava da vas potencijalni klijent pronadje na sajtu. I u tome smo tu da Vam pomognemo – besplatno.

Startup – popusti. Za one koji žele da se oprobaju sa Startup-om postavljamo poslovni profil na naš sajt na rok od šest meseci sa 50% popusta na izabran profil.

KP – Tech – kontakt.

Drugi profili

2 Thoughts to “Vaš poslovni profil”

  1. […] Poslovni profil […]

  2. […] Poslovni profil […]

Comments are closed.